Kurabiye kremasının yapılışı oldukça pratik görünüyor! Oda sıcaklığındaki tereyağını kullanmanın kremanın kıvamını etkilediğini belirtmişsiniz, bu gerçekten önemli bir detay. Pudra şekerinin miktarını damak zevkine göre ayarlamak da iyi bir öneri. Peki, bu kremayı kurabiyelerin üzerine sürmeden önce, kurabiyelerin soğuması gerektiğini söylediniz. Soğumayan kurabiyelerde kremanın erimesi riskini göz önünde bulundurursak, bu aşamayı atlamamak gerektiği kesin. Ayrıca, farklı renklerde ve tatlarda kremalar hazırlayarak görsellik katmanın harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum! Sizce kremayı dinlendirmek de lezzet üzerinde nasıl bir etki yaratıyor?
Kurabiye kremasının yapılışı oldukça pratik görünüyor! Oda sıcaklığındaki tereyağını kullanmanın kremanın kıvamını etkilediğini belirtmişsiniz, bu gerçekten önemli bir detay. Pudra şekerinin miktarını damak zevkine göre ayarlamak da iyi bir öneri. Peki, bu kremayı kurabiyelerin üzerine sürmeden önce, kurabiyelerin soğuması gerektiğini söylediniz. Soğumayan kurabiyelerde kremanın erimesi riskini göz önünde bulundurursak, bu aşamayı atlamamak gerektiği kesin. Ayrıca, farklı renklerde ve tatlarda kremalar hazırlayarak görsellik katmanın harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum! Sizce kremayı dinlendirmek de lezzet üzerinde nasıl bir etki yaratıyor?
Cevap yaz