Mantarlı kremalı tavuk göğsü tarifini görünce hemen denemek istedim. Tavukları ince dilimler halinde kesmenin pişirme süresini kısaltması gerçekten pratik bir yöntem gibi görünüyor. Mantarların tazeliği yemeğin lezzetini etkiliyorsa, en taze olanlarını bulmak için pazara gitmek şart. Sosun hazırlanması aşamasında soğanların pembeleşmesi için ne kadar süre kavrulması gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, krema yerine yoğurt kullanarak denemek oldukça ilginç bir alternatif gibi geldi. Yemeğin yanında pilav ya da salata ile sunmak harika bir fikir! Sonuçta bu güzel tarif, akşam yemeklerimi zenginleştireceğe benziyor. Denedikten sonra nasıl olduğunu yazmayı unutmayacağım!
Mantarlı kremalı tavuk göğsü tarifini görünce hemen denemek istedim. Tavukları ince dilimler halinde kesmenin pişirme süresini kısaltması gerçekten pratik bir yöntem gibi görünüyor. Mantarların tazeliği yemeğin lezzetini etkiliyorsa, en taze olanlarını bulmak için pazara gitmek şart. Sosun hazırlanması aşamasında soğanların pembeleşmesi için ne kadar süre kavrulması gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, krema yerine yoğurt kullanarak denemek oldukça ilginç bir alternatif gibi geldi. Yemeğin yanında pilav ya da salata ile sunmak harika bir fikir! Sonuçta bu güzel tarif, akşam yemeklerimi zenginleştireceğe benziyor. Denedikten sonra nasıl olduğunu yazmayı unutmayacağım!
Cevap yaz