Muhallebi yapmayı çok seviyorum, özellikle de nostaljik kremalı muhallebi tarifini duyduğumdan beri. Süt ve şekerin karıştırılması aşamasında dikkat edilmesi gerekenler neler? Ayrıca, kremayı eklerken hangi kıvamda olmalı ki en iyi sonucu alayım? Bu tarifteki püf noktalarına uymak, lezzeti artırır mı? Denediğimde, bu muhallebiyi kakao ile hazırlamak da aklımda, bu konuda bir öneriniz var mı?
Muhallebi yapmayı çok seviyorum, özellikle de nostaljik kremalı muhallebi tarifini duyduğumdan beri. Süt ve şekerin karıştırılması aşamasında dikkat edilmesi gerekenler neler? Ayrıca, kremayı eklerken hangi kıvamda olmalı ki en iyi sonucu alayım? Bu tarifteki püf noktalarına uymak, lezzeti artırır mı? Denediğimde, bu muhallebiyi kakao ile hazırlamak da aklımda, bu konuda bir öneriniz var mı?
Cevap yaz