Patates püresine süt veya krema eklenip eklenmemesi konusunda kişisel tercihleriniz neler? Süt eklendiğinde pürenin daha hafif ve akışkan bir kıvamda olduğunu düşünmekte misiniz? Yoksa krema kullanmanın yoğun ve zengin bir tat verdiğini mi tercih edersiniz? Ayrıca, alternatif malzemelerle pürenizi zenginleştirmeyi denediniz mi? Yoğurt veya zeytinyağı eklemenin lezzeti nasıl etkiledi?
Patates püresine süt veya krema eklenip eklenmemesi konusunda kişisel tercihleriniz neler? Süt eklendiğinde pürenin daha hafif ve akışkan bir kıvamda olduğunu düşünmekte misiniz? Yoksa krema kullanmanın yoğun ve zengin bir tat verdiğini mi tercih edersiniz? Ayrıca, alternatif malzemelerle pürenizi zenginleştirmeyi denediniz mi? Yoğurt veya zeytinyağı eklemenin lezzeti nasıl etkiledi?
Cevap yaz