Bu tatlının yapımında özellikle süt ve un kullanılması, gerçekten de lezzetli bir sonuç veriyor mu? Ayrıca vanilinin yerine doğal vanilya kullanmanın tat üzerinde nasıl bir fark yarattığını merak ediyorum. Buzdolabında dinlendirme süresi boyunca kapakları açmamaya dikkat etmenin, tatlının kıvamı üzerindeki etkisini deneyimleyen var mı? Krem şanti ile süslemeyi denedikten sonra, Hindistan cevizi veya kakao ile yapılan süslemenin tat üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu düşünen var mı? Bu püf noktaları uygulayarak, tatlının lezzetini artıranların deneyimlerini merak ediyorum!
Bu tatlının yapımında özellikle süt ve un kullanılması, gerçekten de lezzetli bir sonuç veriyor mu? Ayrıca vanilinin yerine doğal vanilya kullanmanın tat üzerinde nasıl bir fark yarattığını merak ediyorum. Buzdolabında dinlendirme süresi boyunca kapakları açmamaya dikkat etmenin, tatlının kıvamı üzerindeki etkisini deneyimleyen var mı? Krem şanti ile süslemeyi denedikten sonra, Hindistan cevizi veya kakao ile yapılan süslemenin tat üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu düşünen var mı? Bu püf noktaları uygulayarak, tatlının lezzetini artıranların deneyimlerini merak ediyorum!
Cevap yaz