Bu tarifte un ve sütle krema yapımını öğrenmek çok hoş. Özellikle unun kavrulması adımı, krema için gerçekten önemli bir detay gibi görünüyor. Ben de bu tarife göre yapmayı denemek istiyorum. Sütü eklerken topaklanmaması için dikkat etmek gerektiği belirtilmiş, bu aşamada nasıl bir yöntem izlemek en iyisi? Ayrıca, vanilin kullanımı isteğe bağlıymış ama ben vanilya severim, bu durumda ne kadar eklemeliyim? Krema soğuduktan sonra dolapta bekletmek gerçekten lezzetini arttırır mı?
Bu tarifte un ve sütle krema yapımını öğrenmek çok hoş. Özellikle unun kavrulması adımı, krema için gerçekten önemli bir detay gibi görünüyor. Ben de bu tarife göre yapmayı denemek istiyorum. Sütü eklerken topaklanmaması için dikkat etmek gerektiği belirtilmiş, bu aşamada nasıl bir yöntem izlemek en iyisi? Ayrıca, vanilin kullanımı isteğe bağlıymış ama ben vanilya severim, bu durumda ne kadar eklemeliyim? Krema soğuduktan sonra dolapta bekletmek gerçekten lezzetini arttırır mı?
Cevap yaz