Kremalı ganaj yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları hakkında bilgi sahibi olduktan sonra, bu lezzetli sosu hazırlamak oldukça keyifli hale geliyor. Özellikle çikolata seçimi benim için çok önemli. Bitter çikolata kullanmanın ganaja kattığı derinlik gerçekten harika. Ayrıca, kremanın miktarını doğru ayarlamak da kıvamı etkiliyor. Daha akışkan bir ganaj için kremayı artırmayı hiç denediniz mi? Karıştırma tekniği de çok kritik; aşırı hızlı karıştırmak yerine nazikçe karıştırmak, pürüzsüz bir doku elde etmek için şart. Soğutma süresi konusunda da, trüf yapmak için uzun süre beklemenin faydasını gördüm. Ekstra malzemelerle farklı tatlar katmak da çok eğlenceli! Siz hangi tatları denediniz?
Kremalı ganaj yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları hakkında bilgi sahibi olduktan sonra, bu lezzetli sosu hazırlamak oldukça keyifli hale geliyor. Özellikle çikolata seçimi benim için çok önemli. Bitter çikolata kullanmanın ganaja kattığı derinlik gerçekten harika. Ayrıca, kremanın miktarını doğru ayarlamak da kıvamı etkiliyor. Daha akışkan bir ganaj için kremayı artırmayı hiç denediniz mi? Karıştırma tekniği de çok kritik; aşırı hızlı karıştırmak yerine nazikçe karıştırmak, pürüzsüz bir doku elde etmek için şart. Soğutma süresi konusunda da, trüf yapmak için uzun süre beklemenin faydasını gördüm. Ekstra malzemelerle farklı tatlar katmak da çok eğlenceli! Siz hangi tatları denediniz?
Cevap yaz