Kremasız sütlü makarna tarifini okuduktan sonra, gerçekten pratik ve lezzetli bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Makarna pişirme süreci ve sosun hazırlanışı oldukça basit görünüyor. Özellikle zeytinyağıyla soğan ve sarımsak kavurduktan sonra süt eklenmesi fikri, yemeğe farklı bir tat katacağına inanıyorum. Sizce de, içine eklenebilecek sebzelerle bu tarifi daha da zenginleştirmek harika olmaz mı? Ayrıca, rendelenmiş parmesan peyniri ile sunulması da oldukça iştah açıcı. Daha önce denemediğim için merak ettim, acaba bu tarifin farklı peynir çeşitleriyle nasıl bir lezzet elde edilebilir?
Kremasız sütlü makarna tarifini okuduktan sonra, gerçekten pratik ve lezzetli bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Makarna pişirme süreci ve sosun hazırlanışı oldukça basit görünüyor. Özellikle zeytinyağıyla soğan ve sarımsak kavurduktan sonra süt eklenmesi fikri, yemeğe farklı bir tat katacağına inanıyorum. Sizce de, içine eklenebilecek sebzelerle bu tarifi daha da zenginleştirmek harika olmaz mı? Ayrıca, rendelenmiş parmesan peyniri ile sunulması da oldukça iştah açıcı. Daha önce denemediğim için merak ettim, acaba bu tarifin farklı peynir çeşitleriyle nasıl bir lezzet elde edilebilir?
Cevap yaz