Toz pasta kremasını hazırlamak oldukça kolay görünüyor. Süt ve toz kremayı karıştırmak için mikser kullanmak, topaklanmayı önleyecek gibi. Acaba bu kremayı denedikten sonra farklı aromalar eklemeyi düşündünüz mü? Özellikle vanilin veya kakao ile çeşitlendirmek, lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, buzdolabında dinlendirilmesi gerektiği de ilginç; sizce bu işlem krema kıvamını gerçekten artırıyor mu? Deneyimleriniz nasıl?
Toz pasta kremasını hazırlamak oldukça kolay görünüyor. Süt ve toz kremayı karıştırmak için mikser kullanmak, topaklanmayı önleyecek gibi. Acaba bu kremayı denedikten sonra farklı aromalar eklemeyi düşündünüz mü? Özellikle vanilin veya kakao ile çeşitlendirmek, lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, buzdolabında dinlendirilmesi gerektiği de ilginç; sizce bu işlem krema kıvamını gerçekten artırıyor mu? Deneyimleriniz nasıl?
Cevap yaz